Τον Ηλία, τη Νάγια, τη Λέλα; Ή μήπως τον Jordan, τον Prodigy και τον Oscar; Είναι 30 και χρειάζονται τη βοήθειά σου. 30 αδέσποτα σκυλάκια σε περιμένουν να τα γνωρίσεις και να τους χαρίσεις ένα σπίτι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη συγκινητική καμπάνια της ΙΚΕΑ, εταιρείας του Ομίλου FOURLIS, με τα δύο αξιολάτρευτα σκυλάκια που μας χάρισαν μια τρυφερή και αναπάντεχη ιστορία αγάπης, καθώς έγιναν η αφορμή για να ζήσει μία οικογένεια πιο πολλά απ’ όσα είχε φανταστεί; Η Κάρμα, η πρωταγωνίστρια της διαφήμισης, έχει σπίτι. Υπάρχουν, όμως, τόσα πολλά αδέσποτα σκυλάκια που ψάχνουν να βρουν το δικό τους.

Εμπνευσμένη από αυτή τη μοναδική σχέση ανθρώπου – ζώου, η ΙΚΕΑ πήρε την πρωτοβουλία να βοηθήσει και άλλα σκυλάκια να βρουν το δικό τους σπίτι! Με πρωταγωνίστρια λοιπόν την Κάρμα, η εταιρεία δημιούργησε μια ειδική σελίδα, στην οποία μπορείς να δεις τα προφίλ από 30 αδέσποτα σκυλάκια και να τα υιοθετήσεις!

Με σεβασμό και αγάπη στη φροντίδα των αδέσποτων ζώων, η ΙΚΕΑ συμμετέχει ενεργά, έτσι ώστε κάθε σκυλάκι να αποκτήσει τη δική του οικογένεια, χαρίζοντας και λαμβάνοντας ταυτόχρονα αγάπη. Γι’ αυτό το σκοπό, συνεργάζεται με τη φιλοζωική οργάνωση «Save A Greek Stray», που έχει ιδρύσει ένα πρότυπο καταφύγιο αδέσποτων ζώων και ασχολείται με την περίθαλψη και την φύλαξή τους μέχρι να υιοθετηθούν από κάποια νέα οικογένεια.  

Πώς μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ ένα σκυλάκι

Για να συμμετέχεις στη διαδικασία και να χαρίσεις ένα σπίτι σε ένα από τα 30 αδέσποτα σκυλάκια, χρειάζεται να κάνεις μερικά πολύ απλά βήματα. Μπαίνοντας στην ειδική σελίδα της ΙΚΕΑ, η Κάρμα σε προσκαλεί να περιηγηθείς στα 30 προφίλ, γνωρίζοντας έτσι μέσα από ένα μικρό σημείωμα το κάθε σκυλάκι. Αφού επιλέξεις εκείνο που θέλεις να υιοθετήσεις, θα οδηγηθείς στο site της οργάνωσης «Save A Greek Stray», όπου και θα ξεκινήσει η διαδικασία της υιοθεσίας!

Βοήθησε και εσύ ένα σκυλάκι να βρει το δικό του σπίτι! Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις σε εκείνο και στον ίδιο σου τον εαυτό.

Διάβασε ακόμα:

Μια Προσωπική Πρόκληση Για Τη Σωτηρία Του Πλανήτη Μας!

«Gate of Thrombs Live»