Στα επόμενα 3 λεπτά θα μάθεις:

-Πώς θα δημιουργήσεις τον καλύτερο επαγγελματικό σου εαυτό.
-Πώς θα διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά τους πιο «δύσκολους» συναδέλφους.


Έχω νιώσει πως είναι να θέλεις να εξελιχθείς επαγγελματικά και να μην γνωρίζεις πως ακριβώς μπορείς να το επιτύχεις αυτό. Ποιος θα μπορούσε να σε βοηθήσει και μέσα από ποια διαδικασία. Αυτό ήταν το έναυσμα για να ξεκινήσω την πολυετή και διαρκή εκπαίδευση και στη συνέχεια την εξειδίκευσή μου ως πιστοποιημένη career & executive coach. Επιβεβαιώνω κάθε μέρα δουλεύοντας με όσους θέλουν να πετύχουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, πως το Career Coaching μπορεί να σε υποστηρίξει να ξεπεράσεις τις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις ως επαγγελματίας και να πετύχεις τους στόχους που θα θέσεις. Ή ακόμα και να κάνεις μια στροφή στην καριέρα σου με πολύ καλό αποτέλεσμα.

Τα οφέλη για εσένα ως επαγγελματία:

-Θα μάθεις ποιο είναι το όραμά σου: πού ακριβώς βρίσκεσαι τώρα και πού θα ήθελες να φτάσεις στο μέλλον.

-Θα δημιουργήσεις τη δική σου στρατηγική καριέρας. Δηλαδή θα θέσεις τους στόχους σου και θα προετοιμάσεις το σχέδιο δράσης που θα σε οδηγήσει στην επίτευξη τους.

-Θα προετοιμαστείς κατάλληλα έτσι ώστε να μπορέσεις να διεκδικήσεις μια προαγωγή στην εργασία που βρίσκεσαι τώρα ή μια καλύτερη θέση σε άλλη εταιρία.

-Θα μάθεις πώς θα αυξήσεις τις επιδόσεις σου (high performance) και πώς να αξιοποιείς στο μέγιστο τις δυνατότητες σου.

-Θα δημιουργήσεις τον καλύτερο επαγγελματικό σου εαυτό και θα προωθήσεις την ιδανική προσωπική σου εικόνα (personal branding), Online και Offline.

Τα οφέλη για εσένα σε προσωπικό επίπεδο

-Θα ανακαλύψεις πώς μπορείς να πετύχεις ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή, μειώνοντας παράλληλα τον κίνδυνο εμφάνισης του συνδρόμου εργασιακής εξουθένωσης (burn out).

-Θα μάθεις πώς να βελτιώσεις τις σχέσεις μέσα στο εργασιακό περιβάλλον έτσι ώστε να έχεις περισσότερους συμμάχους και λιγότερους «αντίπαλους».

-Θα μπορείς να επικοινωνείς καλύτερα και να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά τους πιο «δύσκολους» συναδέλφους και συνεργάτες.

-Θα οργανώσεις καλύτερα το χρόνο (time management), τις προτεραιότητες, την καθημερινότητα σου.

-Θα αντιληφθείς τα πράγματα διαφορετικά. Θα βάλεις σε μια σειρά τα όσα συμβαίνουν τώρα στην επαγγελματική σου ζωή και θα τα δεις ίσως από μια άλλη οπτική που θα είναι περισσότερο επωφελής για εσένα.

-Και φυσικά, θα ενισχύσεις τα θετικά σου στοιχεία και θα ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Σε όποια επαγγελματική φάση της ζωής σου και να είσαι ένα είναι βέβαιο. Το Career Coaching μπορεί να γίνει για εσένα ένας πολύτιμος σύμμαχος για να «ανοίξεις» πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά το δρόμο για την επαγγελματική σου επιτυχία. Τον δρόμο αυτόν ακολουθούν πολλοί επιτυχημένοι επαγγελματίες. Γιατί να μην το κάνεις κι εσύ;

Διάβασε ακόμα:

8 Σημάδια Που Μαρτυρούν Ότι Ίσως Δεν Έχεις Βρει Την Ισορροπία Προσωπικής Και Επαγγελματικής Ζωής

4 Λύσεις Για Να Συνεργαστείς Καλύτερα Με Τον Δύσκολο Συνάδελφο

Author(s)

  • Μαρία Παπάζογλου

    Career & Executive Coach, Corporate Trainer και Master NLP Practitioner

    Η Μαρία Παπάζογλου είναι πιστοποιημένη Career & Executive Coach, Corporate Trainer και Master NLP Practitioner και ιδρύτρια του www.mentorascoach.com. Έχοντας πολυετή εμπειρία σε πολυεθνικούς οργανισμούς, εξειδικεύεται στο Coaching και το Corporate Training. Υποστηρίζει στελέχη και επιχειρηματίες να επιτύχουν επαγγελματικούς στόχους, να βελτιστοποιήσουν τις δυνατότητες τους και να επιτύχουν υψηλές αποδόσεις (high-performance) με στόχο τα μέγιστα δυνατά οφέλη για τους ίδιους και τις επιχειρήσεις τους. Τους εμπνέει να βελτιώσουν τη ζωή τους και να γίνουν ο καλύτερος τους εαυτός #beyourbestself, μέσα από προσωπικές συνεδρίες, εταιρικές εκπαιδεύσεις, ομιλίες, άρθρα, videos. Είναι απόφοιτος Οικονομικών Πανεπιστημίου Πειραιώς και έχει σπουδάσει coaching ολοκληρώνοντας προγράμματα πιστοποιημένα από τους συνδέσμους ICF, EMCC, AC, ενώ εξακολουθεί να μετεκπαιδεύεται τακτικά στις ΗΠΑ από τους Tony Robbins, Jack Canfield και Brendon Burchard. Έχει πιστοποιηθεί ως Master NLP και χρησιμοποιεί τεχνικές NLP στις συνεδρίες. Είναι μέλος σε ICF Global, Greece και ANLΡ. Αρθρογραφεί και είναι τακτική ομιλήτρια σε συνέδρια.