Τι είναι η ανοσοπροστατευτική διατροφή και πώς μπορεί να γίνει εκείνη ένας αποτελεσματικός σύμμαχος στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων νοσημάτων; Στην επικαιροποιημένη έκδοση του βιβλίου «Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή» ο κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης δίνει επιστημονικές απαντήσεις μέσα από τα πρόσφατα ερευνητικά δεδομένα για το πώς με τη βοήθεια μίας στοχευμένης διατροφής μπορεί να αντιμετωπιστεί, ακόμα και να αντιστραφεί μία αυτοάνοση διαταραχή.

Πρόκειται για έναν απόλυτο οδηγό πρόληψης και αντιμετώπισης των αυτοάνοσων διαταραχών που απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να προστατεύσουν το ανοσοποιητικό τους, ασθενείς με αυτοάνοσα, ευαισθητοποιημένους επιστήμονες υγείας, καθώς και σε όλες τις ειδικότητες που εμπλέκονται στη θεραπευτική προσέγγισή τους.

Η παρουσίαση του βιβλίου του Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη «Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή»,θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 20.30, στον IANOS | Σταδίου 24, Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο «Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό και Διατροφή» πατήστε εδώ.

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.