Τόσο καιρό έχεις πλέον μάθει ότι όταν φροντίζεις τον ύπνο, τη διατροφή σου, όταν κάνεις διάλειμμα από την τεχνολογία, όταν γυμνάζεσαι συστηματικά, κάνεις καλό όχι μόνο στην υγεία σου, αλλά και στην απόδοσή σου. Δεν θέλεις το ίδιο να κάνουν και οι δικοί σου άνθρωποι; Γιατί λοιπόν δεν σκέφτεσαι να κάνεις διαφορετικά δώρα αυτά τα Χριστούγεννα; Δώρα που να είναι πιο thrive και θα βοηθήσουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα – ή και εσένα – να ξεκινήσετε νέες πιο υγιεινές συνήθειες για το 2019! Δεν χρειαζεται να στύψεις το μυαλό σου! Το κάναμε εμείς για εσένα! Παρακάτω θα βρεις τα καλύτερα thrive δώρα για τα Χριστούγεννα. 

Thrive δώρα ύπνου

Μπορεί εσύ και οι δικοί σου άνθρωποι να δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε. Μην ανησυχείς. Μπορείς να τον βελτιώσεις κάνοντας τα εξής δώρα:

1.Ξυπνητήρι

Γύρισε πίσω στην εποχή που ήσουν παιδί. Όταν δεν χρησιμοποιούσες το κινητό για ξυπνητήρι. Αυτό το δώρο θα βοηθήσει εσένα ή τους γύρω σου να απομακρύνουν επιτέλους το κινητό από το δωμάτιό τους. 

2. Βάση φόρτισης κινητού

Όπως και με το ξυπνητήρι, έτσι και με την βάση φόρτισης, βοήθησε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να βγάλουν το κινητό από την κρεβατοκάμαρά τους. 

3. Μαξιλάρι 

Το σωστό μαξιλάρι θα βοηθήσει εσένα και τους γύρω σου να κοιμάστε καλύτερα. Μήπως ήρθε η ώρα να το σκεφτείς;

4. Μάσκα ύπνου

Αν εσύ ή οι φίλοι σου ανήκετε στην κατηγορία των ατόμων που τους ενοχλεί το φως – ακόμα και αν αυτό είναι η οθόνη του κινητού σου που ανάβει το βράδυ – μία μάσκα ύπνου θα σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημά σας. Μην ξεχνάς ότι απαραίτητη προϋπόθεση για έναν καλό ύπνο είναι το σκοτάδι!

5. Πιτζάμες ή σεντόνια

Κι επειδή ο καλός ύπνος σχετίζεται και με ό,τι έρχεται σε επαφή με το δέρμα σου, κάνε ένα διαφορετικό δώρο. Αγόρασε πιτζάμες ή σεντόνια και βοήθησε τους φίλους σου να απολαύσουν ακόμα περισσότερο τον ύπνο τους. 

Thrive δώρα διατροφής 

Μήπως οι φίλοι σου δεν πίνουν πολύ νερό ή παραγγέλνουν συνέχεια απ΄έξω; Μπορείς να τους βοηθήσεις να δώσουν προτεραιότητα στην διατροφή τους. Τι μπορείς να αγοράσεις;

1.Μπουκάλι νερού

Ένα ωραίο μπουκάλι νερού, θα βοηθήσει τους φίλους σου να πίνουν περισσότερο νερό όπου και αν βρίσκονται. Στο σπίτι, το γραφείο, το αυτοκίνητο, ακόμα και τα μέσα μεταφοράς. Μην ξεχνάς ότι πρέπει να καταναλώνουμε τουλάχιστον 3-4 λίτρα την ημέρα. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα ωραίο μπουκάλι;

2. Lunch box

Η καλύτερη επιλογή για όποιον χρησιμοποιεί τη δικαιολογία ότι δεν μπορεί να μεταφέρει φαγητό από το σπίτι. Υπάρχουν πολλές επιλογές και θα βοηθήσουν τους φίλους σου όχι μόνο να μην λερώνουν τις τσάντες τους, αλλά και να διατηρούν ζεστό ή κρύο το φαγητό τους!

3. Θερμιδομετρητής ή ζυγαριά κουζίνας

Σκέψου λίγο. Πόσους φίλους έχεις που λένε συνεχώς ότι θέλουν να αδυνατίσουν; Κάντους λοιπόν ένα δώρο που θα τους βοηθάει να υπολογίζουν τις θερμίδες και τις ποσότητες του φαγητού τους. 

Thrive δώρα γυμναστικής

Αν ο στόχος των φίλων σου για τη νέα χρονιά είναι η γυμναστική, τότε έχεις πολλές επιλογές για να τους βοηθήσεις να τον πραγματοποιήσουν. Μπορείς να επιλέξεις σε ρούχα ή όργανα γυμναστικής ή ακόμα και μία τσάντα για το γυμναστήριο. Μην ξεχνάς ότι χρειάζονται μικρά βήματα για τις μεγάλες αλλαγές. 

Thrive δώρα οργάνωσης

Έχεις κι εσύ – όπως και οι περισσότεροι – άτομα στο στενό σου κύκλο που έχουν ένα θέμα με την οργάνωσή τους. Ξεχνάνε γιορτές, γενέθλια, ραντεβού, υποχρεώσεις. Στα άτομα αυτής της κατηγορίας η λύση είναι μία: ατζέντα. Για να σημειώνουν καθετί σημαντικό και να μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα το χρόνο τους. 

Thrive δώρα για unplug

Τι δώρο κάνεις σε κάποιον που είναι κολλημένος με το κινητό ή τον υπολογιστή του; Κάποιον που δεν κάνει ποτέ διάλειμμα από την τεχνολογία; Μία πολύ καλή επιλογή είναι ένα βιβλίο. Θα τον βοηθήσεις να αδειάσει το μυαλό του και να κάνει έστω για λίγα λεπτά unplug. 

Thrive δώρα για το γραφείο

Και τι δώρα παίρνεις στους συναδέλφους σου; Πέρα από μερικά που έχουμε ήδη αναφέρει, όπως το μπουκάλι νερού, το lunch box και την ατζέντα, βελτίωσε τη ζωή των συναδέλφων σου στο γραφείο. Τι να επιλέξεις; Ένα ποντίκι ή ένα υποπόδιο για να μπορούν να εργάζονται πιο έξυπνα. 

Thrive δώρα για εσένα!

Κι επειδή τις γιορτές μπορείς να φροντίσεις και εσένα τον ίδιο, κάνε ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σου. Κανόνισε ένα μασάζ, κλείσε εισιτήριο για μία παράσταση ή κάνε μία μικρή απόδραση που θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να ετοιμαστείς για την καινούργια χρονιά. 

Διάβασε ακόμα:

Ξέρεις ότι αν στολίζεις νωρίς είσαι πιο χαρούμενος;

25 Μικροβήματα για πιο Thrive Χριστούγεννα