Ένα 2ωρο φαντασμαγορικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους, καταπληκτικοί ακροβάτες σε αέρα και νερό, απίθανοι ζογκλέρ, ο θρυλικός γύρος του θανάτου με 3 μηχανές, Magic Show, ο διάσημος κλόουν ΟΤΟ και πολλά ακόμα νούμερα, θα σου κόψουν την ανάσα. Πού; Στο τσίρκο των πιο όμορφων αναμνήσεών μας. Το διάσημο Ιταλικό CIRCO MEDRANO, που έχει κερδίσει 2 χρυσά βραβεία στο φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο, σε περιμένει να περάσεις μαζί του τις γιορτές και το νέο χρόνο.

Από αυτήν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στο Παλαιό Φάληρο Δίπλα από το Γήπεδο ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ και με καθημερινές παραστάσεις, εκτός Τρίτης, μπορείς να απολαύσεις τον μαγικό κόσμο του θεάματος και τη μοναδική διαχρονική ποιότητα του ονόματος MEDRANO.

Για αγορά εισιτηρίων μπες στο https://www.ticketservices.gr/event/circo-medrano-palaio-faliro/?lang=el  και για πληροφορίες κάλεσε στο 6907724464.

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.