Στα επόμενα 3 λεπτά θα μάθεις:

-Πώς η εορταστική περίοδος επιβαρύνει την επιδερμίδα σου.
-Γιατί δεν χρειάζεται να αλλάξεις κρέμα.


Φυσικά και θέλεις να “λάμπεις” στις γιορτές. Όπως όλοι. Δεν είναι, όμως, πάντα, τόσο εύκολο αυτό. Όχι μόνο επειδή μεγαλώνεις και το πέρασμα του χρόνου αφήνει τα σημάδια του. Η εορταστική περίοδος μπορεί να αποδειχθεί αρκετά επιβαρυντική για την επιδερμίδα σου. Πιο αυξημένη απασχόλησή με τη μαγειρική, περισσότερα ξενύχτια λόγω εξόδων ή κοινωνικών συνεστιάσεων, μεγαλύτερη παραμονή σε εσωτερικούς χώρους με καπνό. Ακόμα και η διατροφή σου που αλλάζει την περίοδο αυτή και ξαφνικά περιλαμβάνει περισσότερη ζάχαρη, αλάτι και λιπαρά, αλλά και η μεγαλύτερη κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να συντελέσουν στη αφυδάτωση του δέρματος και να ευθύνονται για την πιο θολή και κουρασμένη όψη του.  

Είναι αλήθεια, λοιπόν, ότι σε ορισμένες περιόδους της ζωής σου, ασκούν επίδραση στο δέρμα εσωτερικοί και εξωτερικοί παράγοντες τόσο δυνατοί, που μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα και την υφή του, δημιουργώντας έκτακτες ανάγκες. Τι διαπιστώνεις τότε; Ότι η κρέμα που χρησιμοποιείς για το πρόσωπό σου δε σε καλύπτει. Και τι συνήθως κάνεις; Αλλάζεις κρέμα. Στην πραγματικότητα αυτό είναι μια λάθος κίνηση.

Τι να κάνεις αντί να αλλάξεις κρέμα;

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις όταν νιώθεις ότι η επιδερμίδα στο πρόσωπό σου έχει ανάγκη από μια πιο ενισχυμένη φροντίδα,  είναι να φροντίζεις να ενισχύεις την κρέμα σου. Πώς μπορείς να το πετύχεις αυτό; 

Με τα Cream Boosters τα οποία στην αυγή της νέας δεκαετίας έρχονται να εγκαινιάσουν μία νέα εποχή στο κεφάλαιο της αντιγήρανσης. Η  FREZYDERM φυσικά πρωτοπορεί σε αυτόν τον τομέα, συνδυάζοντας την ήδη τέλεια κρέμα FREZYDERM, με τη στοχευμένη ενισχυτική δράση των Cream Boosters. Με αυτόν τον τρόπο το τέλειο γίνεται τελειότερο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις τον συνδυασμό που σου ταιριάζει.

Η πρόταση της FREZYDERM για ξεκούραστη όψη

Για να αντιμετωπίσεις την δερματική κόπωση των γιορτών η FREZYDERM σου προτείνει ένα σχέδιο δράσης που θα σου εξασφαλίσει μια ξεκούραστη, λαμπερή και χωρίς ρυτίδες όψη.

Βήμα 1: FREZYDERM Skin Radiance Cream Booster

Ο συνδυασμός αυτός εμπλουτίζει με φυτικά εκχυλίσματα την καθημερινή κρέμα και μειώνει  τα σημάδια της δερματικής κόπωσης κατά 69% ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τn λάμψn και τη φωτεινότnτα. Είναι ιδανικό για ώριμες επιδερμίδες, με θαμπή και άτονη όψη. 

Βήμα 2 : FREZYDERM Anti-Wrinkle Rich Day Cream

Αντιρυτιδική κρέμα ημέραs με συσφιγκτική και επανορθωτική δράση που μειώνει τις ρυτίδες κατά  50%. Χάρη στην καινοτόμο φόρμουλά του “γεμίζει” τις ρυτίδες από τις πρώτες μέρες εφαρμογής, επανορθώνει την επιδερμίδα και βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου.

Δες πώς να τα εφαρμόσεις εδώ.

Πώς θα βρεις τι σου ταιριάζει

Για να βρεις ανάλογα με την ηλικία σου και τις ανάγκες της επιδερμίδας σου τον συνδυασμό κρέμας και booster που σου ταιριάζει, επισκέψου το https://www.frezydermperfection.gr/ και πάρε μέρος στον διαγωνισμό.

Διάβασε ακόμα:

6 Πράγματα Που Δε Φαντάζεσαι Ότι Γερνάνε Το Δέρμα Σου

Oι Top 10 Συνήθειες Που Ενισχύουν Την Ομορφιά Σου

Author(s)

  • H συντακτική ομάδα του Thrive Global Greece προτείνει ιδέες και προϊόντα που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.