Ο ποιοτικός ύπνος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια καλή ζωή, καθώς μας χαρίζει υγεία και ευεξία. Τι συμβαίνει όμως όταν ο ύπνος δεν είναι επαρκής ή μη ποιοτικός, με συνέπεια να δυσκολεύει την καθημερινότητά μας; Και πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πιο ποιοτική ρουτίνα ύπνου για να… κοιμόμαστε ήσυχοι;

Αυτές κι άλλες πολλές ερωτήσεις, θα απαντηθούν στο ανοιχτό Sleep Workshop που διοργανώνει η COCO-MAT το Σάββατο 7 Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου. Βιωματικά εργαστήρια, θεωρητικές προσεγγίσεις, αλλά και θέματα γύρω από τον ύπνο, όπως η ολιστική διατροφή και ο ύπνος, η ομοιοπαθητική ιατρική, ο ύπνος των παιδιών και πολλά άλλα, θα σε βοηθήσουν να μάθεις τα πάντα γύρω από τον ύπνο.

Καταξιωμένοι γιατροί θα μιλήσουν για τα προβλήματα του ύπνου και θα προτείνουν λύσεις κι εσύ θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις εναλλακτικές θεραπείες, όπως γιόγκα, βελονισμό, διαλογισμό και ρεφλεξολογία. Επιπλέον, θα μπορέσεις να αποκομίσεις χρήσιμες γνώσεις σχετικά με τη φυσιολογική λειτουργία του ύπνου καθώς και τις διαταραχές του.

Το Sleep Workshop θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου στο κατάστημα COCO-MAT Κηφισιάς ( Παλαιά Τατοΐου 165, Τ.210 6251971) από τις 11:00 έως τις 16:30. Δες το αναλυτικό πρόγραμμα και να δήλωσε συμμετοχή online.

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.