Στη γειτονιά μου έχει ένα gym park. Θεωρείτε ότι μπορώ να κάνω ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής σε ένα υπαίθριο γυμναστήριο; Τι πρέπει να προσέξω και τι μου προτείνετε να κάνω για να είναι η προπόνησή μου όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική; 

Το gym park είναι ένας τρόπος που μπορείς να γυμναστείς χωρίς βέβαια να είναι ο καλύτερος γιατί τα μηχανήματα είναι περιορισμένα και επειδή απευθύνονται σε όλους δεν έχουν πολύ μεγάλη αντίσταση. Συνεπώς δεν μπορούν να σου εξασφαλίσουν τα ιδανικά αποτελέσματα αλλά εννοείται ότι από το τίποτα είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή εκγύμνασης. Αν θες να κάνεις την προπόνησή σου πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική θα πρέπει συνδυαστικά να εστιάσεις και σε extra ασκησιόλογιο για τους γλουτούς, τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους και να το συνδυάσεις και με αερόβια άσκηση όπως είναι το τρέξιμο.  

Η Σόφη Πασχάλη είναι motivator με εξιδίκευση στη yoga, την aerial yoga και τα fitness programmes. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και marketing, έχει δίπλωμα life coach και είναι συγγραφέας του βιβλίου “Η απάντηση είσαι εσύ!”.

Οι ειδικοί του Thrive δίνουν λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν, με στόχο να κάνουν τη ζώη σου καλύτερη. Στείλε κι εσύ τις δικές σου ερωτήσεις στο [email protected].

Διάβασε ακόμα:

Οι Επιστήμονες Αποκαλύπτουν 3 Τρόπους Για Να Κάνεις Τη Γυμναστική Συνήθεια

Πώς Να Γυμναστείς Όταν Ο Χρόνος Σου Είναι Περιορισμένος

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.