Μπορεί σε κάθε ηλικία οι ανάγκες της γυναικείας επιδερμίδας να διαφοροποιούνται όμως υπάρχουν κάποιες καθημερινές συνήθειες που χρειάζεται να ακολουθείς όσο χρονών και αν είσαι αν θέλεις να έχεις λαμπερό δέρμα σε κάθε ηλικία.

Μην ξεχνάς το νερό

Το νερό είναι η βασική πηγή ενυδάτωσης για το σώμα αλλά και το δέρμα σου. Γι’ αυτό τα οκτώ ποτήρια νερού θα πρέπει να είναι ο βασικός καθημερινός στόχος σου. Βέβαια λάβε υπόψη ότι όταν ο καιρός είναι πιο ζεστός ή ιδρώνεις λόγω άθλησης ή άλλης δραστηριότητας χρειάζεσαι περισσότερο νερό.

Ψάρι, ψάρι, ψάρι

Φρόντισε να το εντάξεις τουλάχιστον 2 φορές την βδομάδα στο διαιτολόγιο σου προτιμώντας κυρίως τα λιπαρά ψάρια γιατί είναι πλούσια σε ω-λιπαρά που μεταξύ άλλων εξασφαλίζουν λάμψη στο δέρμα σου και πρόληψη της ξηροδερμίας.

Φόρα καπέλο

Κανονικά αντηλιακό πρέπει να φοράς όλο το χρόνο όταν βγαίνεις έξω την ημέρα όποια κι αν είναι η ηλικία σου. Επειδή όμως είναι πιθανό να μην τηρείς αυτόν τον κανόνα καθιέρωσε μια άλλη συνήθεια. Το καπέλο. Ιδιαίτερα τις ώρες έντονης ηλιοφάνειας φρόντισε να το φοράς καθώς προστατεύει το δέρμα του προσώπου σου από τον ήλιο που αποτελεί έναν βασικό παράγοντα γήρανσης της επιδερμίδας.

Ποτέ για ύπνο βαμμένη

Όποια κι αν είναι η ηλικία σου ξέρεις ότι ο καλός καθορισμός του προσώπου είναι η βασική κίνηση για να ξυπνήσεις το πρωί με λαμπερό δέρμα. Γι’ αυτό μην τον παραλείπεις ποτέ όσο κουρασμένη και αν είσαι

Ενίσχυσε την καθιερωμένη ρουτίνα ομορφιάς

Το γαλάκτωμα καθαρισμού και η ενυδατική κρέμα μπορεί να είναι οι βασικές κινήσεις για όλες τις ηλικίες, όμως συχνά δεν αρκούν. Για την ενίσχυση της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας σου προτείνουμε το ΕVA BELLE RESTORE BOOSTER. H εφαρμογή του είναι εύκολη και απλή. Απλά προσθέτεις στη κρέμα ή τον ορό ή το make –up σου, 2-4 σταγόνες. Η εξαιρετικά συμπυκνωμένη σύνθεσή του χαρίζει ομοιόμορφο τόνο και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας χάρη στο εκχύλισμα αρκτοστάφυλλου που εξισορροπεί τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας, τη μαργκόσα που μειώνει τους ερεθισμού και την ενισχυμένη σύνθεση με calendula που επανορθώνει άμεσα την επιδερμίδα και εξασφαλίζοντας ορατή λάμψη. Για ακόμα καλυτέρα αποτελέσματα, συνδύασέ το με την κρέμα ή τον ορό της σειράς EVA BELLE χρησιμοποιώντας όσο συχνά απαιτείται, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Διάβασε ακόμα:

Κάνε Το Δέρμα Σου Να Λάμπει 

Το Δέρμα Σου Έχει Εχθρούς Που Δεν Υποψιάζεσαι

Τι Ταλαιπωρεί Το Δέρμα Σου Τον Χειμώνα

Author(s)

  • H συντακτική ομάδα του Thrive Global Greece προτείνει ιδέες και προϊόντα που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.