Ο Ριτσαρντ Μπράντσον, επιχειρηματίας και ιδρυτής του Virgin Group, μοιράζεται τις φιλοδοξίες και τις καλύτερες συμβουλές του για το πώς μπορείς να είσαι ευτυχισμένος.

Σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στο Virgin.com, ο Μπράντσον εξηγεί ότι η ευτυχία τον οδήγησε στην επιτυχία. “Είμαι επιτυχημένος, πλούσιος και γεμάτος φίλους επειδή είμαι ευτυχισμένος,” γράφει ο ίδιος. Και συνεχίζει λέγοντας πως: “υπάρχει η πεποίθηση ότι το να πας σχολείο, να βρεις μία δουλειά και να παντρευτείς, θα σε κάνει ευτυχισμένο. Αυτό όμως δεν συμβαίνει πάντα καθώς μπορεί όλα αυτά να σου προσφέρουν στιγμές χαράς, αλλά δεν θα σου προσφέρουν την ευτυχία.”

Πώς μπορείς να αγγίξεις την ευτυχία κατά την άποψη του Μπράντσον; Με το να είσαι “παρών” στη ζωή και να ζεις την κάθε στιγμή. Αυτό θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Εκτός από την ευτυχία, ο ίδιος αναφέρεται και στις φιλοδοξίες του για τη νέα χρονιά καθώς θέλει να αποκτήσει μία πολύ καλή φυσική κατάσταση, προκειμένου να είναι έτοιμος για ένα ταξίδι στο διάστημα! “Θέλω να κάνω αρκετό ποδήλατο και αρκετό περπάτημα για να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Κάτι παρόμοιο έκανα και πριν από δύο χρόνια και ένιωσα σαν να είμαι 25 ετών ξανά. Θέλω ακόμα να κάνω εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων, έτσι ώστε να είμαι έτοιμος για το ταξίδι μου”. 

Διάβασε ακόμα:

Αντώνης Βλοντάκης: “Η Αποτυχία Είναι Μέσα Στο Πρόγραμμα. Το Θέμα Είναι Πώς Τη Διαχειρίζεσαι”

Μαρία Μενούνος: “Δε Χάνεις Ποτέ Εκτός Αν Τα Παρατήσεις”

Author(s)

  • Η Charlotte Cabot είναι συντάκτρια του Thrive Global.