Είναι Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος σε μεγάλη συμβουλευτική και επενδυτική εταιρεία. Έχει πολυετή εμπειρία στους τομείς της επιχειρηματικής πληροφόρησης, των υπεύθυνων επενδύσεων, της διαχείρισης κινδύνων και της βιώσιμης ανάπτυξης. Πάνω απ’ όλα όμως πιστεύει ότι η υγεία και η ευεξία των εργαζόμενων είναι ο θεμέλιος λίθος της αποδοτικότητάς τους και τελικά βασικό μέλημα όλων των εταιριών.

Ο Μιχάλης Σπανός μίλησε στη Ζέτα Δούκα και την εκπομπή Thrive. Πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης; Με τι έχει να κάνει η Βιώσιμη Ανάπτυξη πέρα από την περιβαλλοντική βιωσιμότητα; Πόσο σημαντικό είναι για μία εταιρεία να φροντίζει την ευεξία των εργαζομένων της; Πόσο τον έχει βοηθήσει στη δουλειά του η ενασχόλησή του με αθλήματα αντοχής; Έχει φτάσει ποτέ στην επαγγελματική εξουθένωση; Τι συμβουλή θα έδινε σε ένα νέο άνθρωπο που κάνει τώρα τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα και πόσο σημαντικό είναι το κοινωνικό μας δίκτυο;

Δες ακόμα:

Ανδρέας Βούρος:”Για Να Είναι Υγιής Μία Εταιρεία, Πρέπει Να Είναι Υγιείς Οι Εργαζόμενοί Της”

Έλενα Κουντουρά: “Έχω Μάθει Να Παίρνω Χαρά Δίνοντας”

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.