Χωρίς εκκίνηση και τερματισμό, χωρίς τον μαζικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, αλλά με την ουσιαστική και συμβολική σημασία της, όλοι μας μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή στη μεγαλύτερη digital διοργάνωση ενάντια στον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη και να διαδώσουμε όλοι μαζί τα σημαντικά μηνύματα για την πρόληψη, τη θεραπεία, την αλληλοβοήθεια.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» προσκαλεί όλους εμάς 1, 2 και 3 Οκτωβρίου να συμμετέχουμε από όπου κι αν βρισκόμαστε στο Digital Greece Race for the Cure®. Μόνοι ή με παρέα, κάνοντας την καθιερωμένη βόλτα μας στο πάρκο στη γειτονιά μας, 45 λεπτά στον διάδρομο του γυμναστηρίου ή όποια άλλη διαδρομή επιθυμούμε να αφιερώσουμε στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Με τη συμμετοχή μας θα λάβουμε το συλλεκτικό μπλουζάκι, θα τρέξουμε ή θα περπατήσουμε, όπου επιθυμούμε, και θα μοιραστούμε τη συμμετοχή μας στα κοινωνικά δίκτυα, ενισχύοντας τα προγράμματα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Πώς θα δηλώσεις συμμετοχή

Οι εγγραφές για το digital Greece Race for the Cure® 2021 πραγματοποιούνται αποκλειστικά διαδικτυακά. Αν θέλεις να λάβεις μέρος, πάτησε εδώ.

Μοιράσου τη συμμετοχή σου

Μην ξεχάσεις να τραβήξεις φωτογραφίες ή βίντεο από τη συμμετοχή σου και να τα μοιραστείς με την οργάνωση μέσα από:

Πώς θα παραλάβεις το υλικό

Μπορείς να παραλάβεις το υλικό για τη συμμετοχή σου από το σημείο παραλαβών, Ηπείρου 11, Αθήνα, 2ος όροφος, από 6/9/2021 έως 8/10/2021, Δευτέρα – Παρασκευή, 10πμ – 6μμ. Υπάρχει, επίσης, δυνατότητα για αποστολή του υλικού του αγώνα, αποκλειστικά εντός Ελλάδος με χρέωση παραλήπτη.

Το πρόγραμμα του digital Greece Race for the Cure®

Την Παρασκευή 1 & Κυριακή 3 Οκτωβρίου μπορείς να επισκεφτείς διαδικτυακά τη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook και να παρακολουθήσεις ένα ενημερωτικό webinar για τον καρκίνο του μαστού, προγράμματα wellness, μουσική, χορό και άλλες εκπλήξεις!

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2&3 Οκτωβρίου, εφόσον οι οδηγίες για την πανδημία το επιτρέψουν, οι άνθρωποι της οργάνωσης θα βρίσκονται στο Ζάππειο με έκθεση περιπτέρων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού και εκπλήξεις από τους χορηγούς της διοργάνωσης.

Διάβασε ακόμα:

Άλμα Ζωής: Έρευνα για τις επιπτώσεις της COVID-19 σε ασθενείς με καρκίνο μαστού

Blue Panda: Το ιστιοπλοϊκό του WWF ταξιδεύει στη Μεσόγειο