Μέρα με τη μέρα, εμφανίζονται λεπτές γραμμές στο δέρμα του προσώπου μας οι οποίες σταδιακά βαθαίνουν κάνοντας το βλέμμα να δείχνει κουρασμένο, την όψη μας θαμπή και την ηλικία μας μεγαλύτερη. Απόκτησε λαμπερό πρόσωπο ακολουθώντας τις συμβουλές από το ΕVA BELLE DETOX BOOSTER που θα αναδείξουν την ομορφιά σου.

Όμορφη και Λαμπερή σε 3 βήματα

Καθαρισμός

Ένας σωστός καθαρισμός είναι η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνεις για να απαλλαγείς από τα νεκρά κύτταρα και τη θαμπή όψη της επιδερμίδας. Αν δεν επιλέξεις να πας σε κάποιο κέντρο αισθητικής μπορείς να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι εύκολα και οικονομικά:

Βράσε νερό σε μια κατσαρόλα, τοποθέτησε μια βρεγμένη πετσέτα πάνω από το κεφάλι σου και σκύψε για 2-3 λεπτά πάνω από την κατσαρόλα.. Ο ατμός βοηθά να ανοίξουν οι πόροι και η επιδερμίδα προετοιμάζεται με τον καλύτερο τρόπο για να δεχτεί την περιποίηση που θα της προσφέρεις. Πρόσεξε να μην έρθεις πολύ κοντά στην κατσαρόλα για να μη δημιουργηθεί κάποιος ερεθισμός.

Απολέπιση

Σκούπισε το πρόσωπο σου απαλά και ξεκίνα τη διαδικασία της απολέπισης. Επιλέξε ένα προϊόν με λεπτόρρευστους κόκκους που θα αποβάλει τα νεκρά κύτταρα χωρίς να ερεθίσει την επιδερμίδα σου.

Ενυδάτωση

Τελειώνοντας με την απολέπιση, αφέσου στις ευεργετικές ιδιότητες μιας μάσκας. Η σύνθεση τους είναι ενισχυμένη και πλούσια για να προσφέρουν στην επιδερμίδα άμεσα ορατά αποτελέσματα. Άσε τη μάσκα να δράσει για 30 λεπτά περίπου και αφού ξεπλύνεις καλά με χλιαρό νερό το πρόσωπό σου, ολοκλήρωσε την περιποίηση απλώνοντας μια πλούσια ενυδατική κρέμα στην οποία θα έχεις προσθέσει 2 -4 σταγόνες ΕVA BELLE DETOX BOOSTER για αποτοξίνωση και αναζωογόνηση της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας. Mε εκχύλισμα Ginko Biloba, Πράσινο Τσάι & Potentilla Erecta το ΕVA BELLE DETOX BOOSTER προσφέρει ορατή βελτίωση της όψης της επιδερμίδας άμεσα. Τέλος, ξέπλυνε το πρόσωπό σου με χλιαρό νερό και αφαίρεσε τη μάσκα κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Το μασάζ διεγείρει τη μικρο-κυκλοφορία της επιδερμίδας και συμβάλλει στην καλύτερη απορρόφηση των συστατικών.

Διάβασε ακόμα:

Όμορφη και Λαμπερή σε Κάθε Ηλικία

Τι Ταλαιπωρεί Το Δέρμα Σου Τον Χειμώνα

Το Δέρμα Σου Έχει Εχθρούς Που Δεν Υποψιάζεσαι

Author(s)

  • H συντακτική ομάδα του Thrive Global Greece προτείνει ιδέες και προϊόντα που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.