Ο λόγος για τις λίστες της Google, στις οποίες αποτυπώνονται οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις μέσα στο έτος. Εύλογα θα συναντήσει κανείς όλα τα ενδιαφέροντα της καθημερινότητας – επιδόματα, τρέχουσα ειδησεογραφία, διεθνείς εξελίξεις κ.α.

Οι λίστες του Year In Search βασίζονται στις καθημερινές αναζητήσεις στο Search, που δίνει πρόσβαση σε κάθε λογής πληροφορία.

Κάποιες άλλες αναζητήσεις με ερωτήματα (Γιατί, Πότε, Τι είναι) μοιάζουν λογικές αν αναλογιστεί κανείς τι απασχόλησε την επικαιρότητα, ενώ κάποια άλλα φαντάζουν σίγουρα αλλόκοτα.

Η «ακτινογραφία» των αναζητήσεων

Όπως φαίνεται μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον για αναζητήσεις που σχετίζονται με επιδόματα. Τα τελευταία δυο χρόνια, μετά την πανδημία και τώρα εν μέσω ενεργειακής κρίσης, πληθαίνουν οι παροχές και το ενδιαφέρον είναι όλο και αυξανόμενο από τους πολίτες με στόχο να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος (αναζητήσεων) βρέθηκαν πρόσωπα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη, εκλιπόντες προσωπικότητες και σειρές στην ελληνική τηλεόραση.

Εδώ η Παγκόσμια λίστα της Google, καθώς και τα ενδιαφέροντα για άλλες χώρες

Ταχύτερα Αυξανόμενες Αναζητήσεις

1. Fuel Pass 2
2. Edupass
3. Power Pass
4. Ουκρανία
5. Σασμός
6. Πιστοποιητικό νόσησης
7. Προσωπικός γιατρός
8. Πιστοποιητικό εμβολιασμού
9. myAADE
10. Επιδότηση ρεύματος

Τι είναι

1. Τι είναι πρόταση μομφής
2. Τι είναι η ρήτρα αναπροσαρμογής
3. Τι είναι nfc
4. Τι είναι nft
5. Τι είναι το swift
6. Τι είναι η κεταμίνη
7. Τι είναι το ΝΑΤΟ
8. Τι είναι αφασία
9. Τι είναι ΚΥΣΕΑ
10. Τι είναι podcast

Πότε

1. Πότε πέφτει το Πάσχα
2. Πότε τελειώνουν οι άγριες μέλισσες
3. Πότε αλλάζει η ώρα
4. Πότε ξεκινάει το Μουντιάλ
5. Πότε λήγει το πιστοποιητικό εμβολιασμού
6. Πότε κλείνουν τα σχολεία για καλοκαίρι
7. Πότε χαλάει ο καιρός
8. Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Ιουλίου
9. Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το ρεύμα
10. Πότε καταργήθηκε η θανατική ποινή στην Ελλάδα

Aρχική δημοσίευση από τον Βάιο Κρόκο στο epixeiro.gr.

Author(s)

  • epixeiro.gr

    Η επιχειρηματικότητα στο προσκήνιο

    Tο epixeiro.gr είναι η μεγαλύτερη ηλεκτρονική πύλη για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας, αποτελεί πλέον το μέσο μιας άμεσης, συνεχούς και διαδραστικής επικοινωνίας της επιχειρηματικής κοινότητας, ενθαρρύνοντας και στηρίζοντας ενεργά επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και δράσεις που δημιουργούν προστιθέμενη αξία. Αποτελεί επίσης έναν χώρο όπου νεοσύστατες και υφιστάμενες επιχειρήσεις -μικρές, μεσαίες ή μεγάλες-, υποψήφιοι επενδυτές, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιώτες, και φοιτητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις γνώσεις που τους δίνονται για να ενισχύσουν την επιχειρηματική τους κουλτούρα. Το epixeiro.gr επιδιώκει να προσφέρει γνώση και να δίνει έμπνευση μέσα από το πλούσιο περιεχόμενό του, προσφέροντας στο αναγνωστικό του κοινό το know-how πάνω από 500 αρθρογράφων που αποτελούν ειδήμονες στον χώρο τους.