Είναι ένας τρισδιάστατος καλλιτέχνης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχοντας σπουδάσει υποκριτική, που για τον ίδιο δεν περιέχει καθόλου υποκρισία, μουσική που θεωρείται η βασίλισσα των τεχνών και αρχιτεκτονική, έχει επενδύσει μουσικά εκατοντάδες θεατρικά έργα, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία, ενώ έχει τιμηθεί από τη UNICEF και τον ΟΗΕ για το σύγγραμμά του που αναφέρεται στα παιδιά με αναπηρία. 

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στη Ζέτα Δούκα και την εκπομπή Thrive. Πώς περιγράφει ο ίδιος τον εαυτό του; Τι σχέση έχει με την αλήθεια; Τι πιστεύει για την ανιδιοτέλεια και την προσφορά και τι θεωρεί ότι κερδίζεις προσφέροντας; Με τι τρόπο μεγάλωσε την κόρη του; Πώς διαχειρίστηκε την απώλεια των γονιών του και του “αδερφού” του και πώς αντιμετωπίζει τον θάνατο και την απώλεια; 

Διάβασε ακόμα:

Κώστας Κρομμύδας: “Νιώθω Ότι Μέσα Από Το Γράψιμο Έχω Βρει Τον Προορισμό Μου”

Νίκη Σμυρνή: “Η Συναισθηματική Νοημοσύνη Είναι Το Gps Της Ψυχής Μας”

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.