Στα 25 της χρόνια, την ώρα που οι περισσότεροι αθλητές ετοιμάζουν την αποχώρησή τους από τα στάδια, ξεκίνησε να κάνει πρωταθλητισμό στο άλμα επί κοντώ. Μέσα σε 4 χρόνια κατάφερε να διακριθεί τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ έπιασε και με μεγάλη ευκολία τα όρια των Ολυμπιακών Αγώνων. Ένα ατύχημα όμως λίγο πριν την έναρξη των Αγώνων, κατάφερε να της αλλάξει τη ζωή. Είναι μία γυναίκα που ξέρει να παλεύει και να ζει την κάθε ημέρα με πάθος. Σήμερα έχει καταφέρει να μετατρέψει την άσκηση για μικρούς και μεγάλους σε παιχνίδι και χαρά, δημιουργώντας μία μέθοδο που αποτελεί παγκόσμια καινοτομία. 

Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε στη Ζέτα Δούκα και την εκπομπή Thrive. Πώς διαχειρίστηκε τον τραυματισμό της; Πώς την βοήθησε αυτό να δει τη ζωή της αλλιώς; Πόσο καλά τα πάει με τον εαυτό της; Γιατί είναι σημαντικό να κάνουμε θετικές σκέψεις και να ξέρουμε ποια κομμάτια μας θέλουν χώρο; Τι θα μάθαινε στο παιδί της; 


Διάβασε ακόμα:

Σπύρος Γιαννιώτης: “Ξανασηκώθηκα, Ξαναπροσπάθησα, Διεκδίκησα Και Κατέκτησα”

Βούλα Κοζομπόλη: “Η Κάθε Αποτυχία Σου Δίνει Μία Μικρή Δύναμη Να Πας Παρακάτω”

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.