Το CNN την έχει κατατάξει ως ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου και οι συνεργασίες της με μεγάλους οίκους μόδας και ομορφιάς έχουν αφήσει εποχή. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ασχολήθηκε με τη μόδα και τις εκδόσεις, ενώ η αγάπη της για την κοινωνική προσφορά την έστρεψε στο χώρο της πολιτικής. Διατέλεσε Υπουργός Τουρισμού τα τελευταία 4 χρόνια, ενώ σήμερα είναι ευρωβουλευτής. Είναι έξυπνη, δημιουργική, με όμορφο χαμόγελο, πνεύμα και σίγουρα μία γυναίκα που επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της.

Η Έλενα Κουντουρά μίλησε στη Ζέτα Δούκα και την εκπομπή Thrive. Πώς θα ήθελε να την θυμούνται; Πόσο σημαντική είναι η προσφορά; Ποιον από τους “ρόλους” που έχει προτιμά και πώς καταφέρνει να τους ισορροπεί; Τι εφόδια της έχει προσφέρει ο πρωταθλητισμός; Πώς αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα; Τι πιστεύει για τη θέση της γυναίκας σήμερα και τι την αποφορτίζει;

Δες ακόμα:

Δέσποινα Σίσκου: «Αν Αυτό Που Κάνεις Έχει Νόημα, Έχει Και Αποτέλεσμα»

Claydee Lupa: «Σημασία Έχει Πάντα Το Ταξίδι»

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.