Αποφάσισε να κυνηγήσει τη μεγάλη του αγάπη για τη ζαχαροπλαστική στα 35 του χρόνια. Τρεις φορές στην εβδομάδα στο πρωινό του ΑΝΤ1 μας παρουσιάζει γευστικές συνταγές ενώ είναι και πατέρας μίας υπέροχης κόρης. Σπούδασε στην Ελλάδα και τη Γαλλία και κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου σεφ ζαχαροπλάστη το 2014. 

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μίλησε στη Ζέτα Δούκα και την εκπομπή Thrive. Πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική και πώς αντιδρούσαν οι γονείς του; Ποια είναι η αγαπημένη του γεύση και τι κατά τη γνώμη του κάνει έναν ζαχαροπλάστη να ξεχωρίζει; Μπορούμε να τρώμε υγιεινά γλυκά; Τι σχέση έχει με την κόρη του, αλλά και με τον ίδιο του τον εαυτό; Και πόσο πολύ τον έχει βοηθήσει η συγχώρεση, αλλά και η γυμναστική;

Διάβασε ακόμα:

Κώστας Κόκλας: “Προσπαθώ Να Αφιερώνω Πιο Πολύ Χρόνο Σε Εμένα”

Βάσω Στασινού Νικοπολίδη: “Φροντίζω Πάντα Να Είμαι Ο Εαυτός Μου”

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.