“Συνδέοντας τους Ανθρώπους και τις Επιχειρήσεις” είναι το moto με το οποίο ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος θα ξεκινήσει την καμπάνια του για την Διεθνή Ημέρα Ανθρώπινου Δυναμικού. Και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να αναδείξουμε και να αναγνωρίσουμε την συνεισφορά των επαγγελματιών HR, τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο, ιδιαίτερα στις πρωτόγνωρες συνθήκες που όλοι βιώνουμε.

Γιατί η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου, σε μια χρονιά μάλιστα που οι Διευθύνσεις Ανθρώπινου Δυναμικού βρέθηκαν στο επίκεντρο των εξελίξεων, θέτοντας τα θεμέλια για μια ομαλή μετάβαση σε μια νέα πραγματικότητα! Σε μία χρονιά που έδωσαν και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την ανάπτυξη και την υποστήριξη των ανθρώπων τους.

Γιατί η σημερινή ημέρα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να αναγνωριστεί ο ρόλος και οι πρακτικές του HR στην επιχείρηση, να αναδειχτεί η σημαντική συνεισφορά του επαγγέλματος HR σήμερα, αλλά και να τονίσει την συνεργασία εκτός συνόρων, μέσω του European Association of People Management (EAPM) για την ανάπτυξη του επαγγέλματος του HR στην πράξη.

5 λόγοι για να αναγνωρίσουμε το HR σήμερα

• Οι επαγγελματίες HR εργάζονται σκληρά με προτεραιότητα στον άνθρωπο εν μέσω της κρίσης της πανδημίας
• Υποστηρίζουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις ώστε να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα 
• Αξιοποιούν πρακτικές όπως η εξ’αποστάσεως και η ευέλικτη μορφή εργασίας
• Δίνουν έμφαση στην σωματική και ψυχική υγεία και ευεξία
• Ενθαρρύνουν την διαδικτυακή συνεργασία 

Ένα video για τους ανθρώπους του HR

Με αφορμή τη σημερινή Διεθνή Ημέρα Ανθρώπινου Δυναμικού, ο ΣΔΑΔΕ, ετοίμασε ένα video, το οποίο μας προτρέπει να μοιραστούμε μέσω των κοινωνικών μας δικτύων, αλλά και στις εταιρίες μας. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε αυτή την ημέρα να ακουστεί ακόμα περισσότερο!

Διάβασε ακόμα:

Οι καλοί ηγέτες δεν δίνουν συμβουλές – Κάνουν coaching

Μπορείτε να βοηθήσετε τους υπαλλήλους σας να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους;

Author(s)

  • Ελίνα Δελενίκα

    Head of Content Thrive Greece

    Η Ελίνα Δελενίκα είναι Head of Content του Thrive Greece.