Σε ηλικία 4 ετών ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τους γονείς του ως οικονομικός μετανάστης. Ξεκίνησε την καριέρα του δίνοντας δειλά τα πρώτα του τραγούδια σε καλλιτέχνες, τα οποία σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Πολύ γρήγορα άρχισε να δέχεται προτάσεις συνεργασίας με τα μεγαλύτερα ονόματα της χώρας και αποφάσισε να ερμηνεύσει ο ίδιος τα τραγούδια του σε αγγλικό και ισπανικό στίχο. Σήμερα, είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές και παραγωγούς, αφού οι εμφανίσεις του σε όλο τον κόσμο έχουν τεράστια επιτυχία και τα τραγούδια του ξεπερνούν τις 30 εκατομμύρια προβολές. Είναι πατέρας ενός υπέροχου γιου και σίγουρα ένας άνθρωπος που έχει να μας πει πολλά.

Ο Claydee Lupa μίλησε στη Ζέτα Δούκα και την εκπομπή Thrive. Μπούσε να φανταστεί τη μεγάλη επιτυχία που θα γνώριζε; Πόσο ψηλά έβαζε τον πήχη και πόσο γιατί δυσκολευόταν να απολαύσει την επιτυχία του; Έχει βρει την δική του ισορροπία; Πόσο καλή σχέση έχει με τον εαυτό του; Γιατί πάντα επέλεγε τον δύσκολο δρόμο και πόσο αυτό τον βοήθησε να καταλάβει τι είναι η πραγματική ευτυχία;

Δες ακόμα:

Παναγιώτης Πετράκης: «Οι Ρόλοι Φωτίζουν Κάποιες Άγνωστες Πλευρές Του Εαυτού Μας»

Μαρίνα Γιώτη: «Η Επαφή Με Τα Παιδιά Άλλαξε Την Καθημερινότητά Μου»

Author(s)

  • Η συντακτική ομάδα του Thrive Greece αποτελείται από δημοσιογράφους και επιστημονικούς συνεργάτες από τον χώρο της υγείας και της ευεξίας, της αποδοτικότητας, της ψυχολογίας, της αυτοβελτίωσης, της διατροφής και του fitness.