Πότε ήταν η τελευταία φορά που…

Έκανες ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα;

Πάντα βρίσκω χρόνο να κάνω ευχάριστα διαλείμματα στην καθημερινότητά μου γιατί είναι κάτι που μου δίνει ενέργεια να συνεχίσω αυτό που κάνω. Η δουλειά που έχω επιλέξει με χαρά να κάνω είναι 24/7 και απαιτεί πολλή ενέργεια. Μια καλή ταινία όμως στον κινηματογράφο, ένα φαγητό με φίλους, ένα ταξίδι, η μουσική είναι κάποια από τα ευχάριστα διαλείμματα που επιλέγω για να «γεμίσουν» τις μπαταρίες μου!

Έκανες διαλογισμό ή ψυχανάλυση;

Εδώ και σχεδόν 4 μήνες κάνω νευρολογικό προγραμματισμό, ενώ ήμουν ενάντια σε κάθε είδους ψυχανάλυσης! Βλέπω όμως ότι με έχει βοηθήσει παρά πολύ στην αντίληψη μου, έχω ανέβει παρά πολύ ενεργειακά και γενικά το NLP σε βοηθάει πολύ να δουλέψεις με τον εαυτό σου, γιατί όλα ξεκινούν από μέσα σου! Έμαθα πως ο νους και η θέληση είναι «όπλα» τα οποία όταν μάθεις να τα λειτουργείς μπορείς να κάνεις θαύματα!

Ένιωσες ότι πρέπει να κάνεις διάλειμμα από την τεχνολογία και γιατί; Το έκανες και πώς;

Αν δεν ήταν η δουλειά μου θα μπορούσα να το κάνω πανεύκολα! Αλλά πλέον είμαι εξαρτημένη από αυτό, όχι γιατί δεν μπορώ χωρίς αυτό, αλλά γιατί δεν θέλω μιας και αγαπώ πολύ αυτό που κάνω. Έχω σταματήσει πλέον να είμαι ενοχική γύρω από αυτό το θέμα και μαθαίνω να είμαι εγώ ο κυρίαρχος του κινητού μου και των social και όχι το ανάποδο! Αν θελήσω βέβαια να απεξαρτηθώ, θα το κάνω.

Ένιωσες εξουθενωμένη και πως το αντιμετώπισες;

Έχω νιώσει αρκετές φορές εξουθενωμένη και εκεί συνήθως δίνω στον εαυτό μου τον χρόνο να κάνει αυτό που θέλει για να ξεκουραστεί είτε με ύπνο είτε με μασάζ είτε απλά βλέποντας μια ταινία ξαπλωμένη στο σπίτι μου.

Απέτυχες και πώς το διαχειρίστηκες;

Δεν επιτυγχάνω πάντα στο 100% και πολλές φορές η εξουθένωσή μου είναι ψυχολογική αφού κάνω μια δουλειά που δεν έχει ηρεμία. Βέβαια είναι πολύ σημαντικό πως αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και δεν νιώθω την εξάντληση ή την αποτυχία με την αρνητική έννοια αλλά αντιθέτως τη διαχειρίζομαι θετικά.

Έβαλες έναν thrive στόχο που σου χαρίζει ευεξία;

Από τον Ιανουάριο έχω ξεκινήσει διατροφή και εντατική γυμναστική διότι έχω βάλει στόχο να βελτιώσω το σώμα μου μέχρι το τέλος της Άνοιξης! Αν και δεν μου είναι εύκολο προσπαθώ αντώντας ενέργεια από το αποτέλεσμα που φέρνω. Όταν βλέπω ότι τα πηγαίνω καλά, δυναμώνω και συνεχίζω ακόμα πιο δυναμικά!

Διάβασες ένα βιβλίο ή είδες μια ταινία που σε συγκλόνισε και γιατί;

Έχω αρκετό καιρο να συγκινηθώ με κάποια καλή ταινία. Από την άλλη διαβάζω αρκετές βιογραφίες μιας και τα επιτεύγματα ορισμένων ανθρώπων που έχουν ξεκινήσει από το μηδέν είναι κάτι που με συναρπάζει πολύ και με εμπνέει!

Έκανες ένα δώρο στον εαυτό σου;

Μου αρέσει παρά πολυ η καινούργια χρυσή συλλογή της Pandora και νομίζω ότι μου ταιριάζει αρκετά! Αυτά τα κοσμήματα τα αγάπησα εξαρχής και με το που αποκτώ κάποιο καινούργιο κομμάτι είναι σαν να επιβραβεύω τον εαυτό μου και αμέσως η ψυχολογία μου ανεβαίνει! Τελικά η γυναίκα, παραμένει γυναίκα πάντοτε!

Ανακάλυψε και εσύ τη νέα συλλογή Pandora Shine και κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου ή σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Διάβασε ακόμα:

8 Eρωτήσεις Στην Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη

8 Ερωτήσεις Στην Ναταλία Γεωργαλά

Author(s)

  • H συντακτική ομάδα του Thrive Global Greece προτείνει ιδέες και προϊόντα που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.