Ποιον κοινό “δεσμό” έχει η Κατερίνα Βρανά, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, η Μαρία Ευθυμίου, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη; Είναι μόλις μερικές από τις 21 προσωπικότητες που ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν ιερό σκοπό: για την υποστήριξη του έργου και ενίσχυση κοινωνικής προσφοράς του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ.

Οι 21 δημοφιλείς και ιδιαίτερα αγαπητές προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού, της τέχνης, της επιστήμης, της δημοσιογραφίας, της γαστρονομίας και των ΜΜΕ, συμμετέχουν σε Φιλανθρωπική Λαχειοφόρο του ΔΕΣΜΟΥ, που διεξάγεται διαδικτυακά από τις 23 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Νοεμβρίου, προσφέροντας την ευκαιρία σε 21 τυχερούς να πραγματοποιήσουν live video συνομιλία μαζί τους!

Οι 21 προσωπικότητες που συμμετέχουν

Οι 21 προσωπικότητες που συμμετέχουν είναι οι: Γιώργος Αγγελόπουλος, Άννα Βίσση, Κατερίνα Βρανά, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Μαρία Ευθυμίου, Βασίλης Καλλίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Κώστας Κρομμύδας, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Νάντια Μπουλέ, Δημήτρης Νανόπουλος, Λυδία Παπαϊωάννου, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Αλέξης Παπαχελάς, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μαρία Σάκκαρη, Κατερίνα Στεφανίδη, Μαίρη Συνατσάκη, Παύλος Τσίμας, και Στέφανος Τσιτσιπάς.

Πώς μπορείς να βοηθήσεις

Με την αγορά ενός ή περισσότερων λαχνών, 21 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και να κερδίσουν live video συνομιλίες με τις αγαπημένες τους προσωπικότητες και με αυτόν τον τρόπο να συμβάλουν και οι ίδιοι στην ενίσχυση του έργου του ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ.

Μπες και εσύ στο www.desmos.org, επίλεξε τις αγαπημένες σου προσωπικότητες, αγόρασε έναν ή περισσότερους λαχνούς και διεκδίκησε live video συνομιλία μαζί τους! Το κόστος κάθε λαχνού είναι 5 ευρώ και η ημερομηνία κλήρωσης: 03/11/21.

Λίγα λόγια για τον ΔΕΣΜΟ

Ο ΔΕΣΜΟΣ είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που λειτουργεί ως αποτελεσματικός και αξιόπιστος συνδετικός κρίκος για την κοινωνική προσφορά στην Ελλάδα. Για να το πετύχει αυτό συνεργάζεται στενά με δωρητές ιδιώτες και εταιρείες, καθώς και με περισσότερους από 800 φορείς και κοινωφελείς οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα, στηρίζοντας ενεργά το έργο τους και αναλαμβάνοντας δράσεις και πρωτοβουλίες που εστιάζονται στους εξής τομείς: Κοινωνική Πρόνοια, Οικοδόμηση Ενός Καλύτερου Μέλλοντος, Υγεία, Αντιμετώπιση και Αποκατάσταση Κρίσεων.

Διάβασε ακόμα:

Φωτεινή Λεγάκι: “Η Δωρεά Μυελού των Οστών είναι ζήτημα ζωής. Είναι ζήτημα τιμής”

Παρασκευή Μιχαλοπούλου: “Όσα περισσότερα δίνεις αυτά επιστρέφουν πολλαπλάσια”

Author(s)

  • Ελίνα Δελενίκα

    Head of Content Thrive Greece

    Η Ελίνα Δελενίκα είναι Head of Content του Thrive Greece.